Företag

Snittblommor till ditt företag

Låt ditt företag blomstra!

Ni vet väl att blommor och gröna växter förbättrar luftkvalitén samt gör er arbetsplats mer attraktiv. Att tillföra blommor till kontoret, salongen eller butiken är ett enkelt sätt skapa en harmoni och mer trivsel på arbetsplatsen. 

Min Blomsteräng levererar snittblommor, krukväxter och planteringar i hela Stockholm och Uppsala. Tillsammans går vi igenom era önskemål och behov med hänsyn till övrig inredning och känsla. 


Få snittblommorna levererade

Hotell, salong, restaurang eller butik? Låt mig leverera fräscha snittblommor till ert företag så ofta ni önskar, varje eller varannan vecka. 

Låt en vacker bukett med säsongens snittblommor sätta den där sista touchen på er reception eller skapa den där extra lyxiga känslan i butiken. 

Företagsbukett:
Få en vacker bukett med snittblommor levererad varje eller varannan vecka där vasen ingår. Ni behöver med andra ord inte tänka på något, jag ordnar allt.
Passar reception, salong, butik eller där ni vill skapa en extra lyxig känsla. 

Helhetskoncept:
Lämna över hela ansvaret till mig för att få ert företag att blomstra. Jag hjälper er med bordsblommor i matsalen, arrangemang i reception, sällskapsytor och varför inte blommor till gästernas rum? Jag skapar en offert anpassad för er och er vision.
Passar slott, konferenshotell, restauranger mm. 

Bröllopsblommor:
Låt mig bli er leverantör för bröllop och event. Bröllopsblommor är min specialitet och älskar att skapa just dessa blommor. Låt mig jobba efter er budget, eller lämna över brudparet till mig. 

Jag levererar snittblommor runt om i Stockholm och Uppsala till ert företag.  


Kontakta mig för mer information
minblomsterang@gmail.com

Inred med gröna växter

Förbättra ditt företags arbetsmiljö med gröna växter Hur bra med en naturlig luftrenare? Min Blomsteräng erbjuder även skötsel av era växter.