Bröllop

Blommor till er stora dag

Ert bröllop, en av de allra största dagarna i ert liv. Oavsett om ni planerar ett storslaget bröllop eller en liten ceremoni i stadshuset, skapar florist Hanna Walldén blomsteruppsättningar efter er vision och önskningar. Bröllopsblommor ligger Hanna varmt om hjärtat, och med säsongens snittblommor skapar Hanna blomsteruppsättningar som speglar er personliga stil och karaktär. 

Bröllop 2023 eller 2024? 
Nu är det dags att boka er florist till er stora dag. 

Använd kontaktformuläret här nedan, eller maila till minblomsterang@gmail.com för ett första kostnadsförslag.


Inspireras av tidigare brudpar

Moa & Andreas, Lejondals slott

När Moa och Andreas planerade sitt bröllop önskade dom min hjälp med blommor till festlokalen. Till borden valde vi en dekoration direkt på borden med eukalyptus och vit prärieklocka. Vi smyckade även välkomstskylten med en dekoration där vi även la till Dahlia från min egen odling och nejlika. 


Farida & Kristoffer, Slottsträdgården Ulriksdal

Faridas brudbukett var en rund romantiskt bukett med eukalyptus som busade till. Buketten innehöll rosor, nejlika. astrantia, brudslöja, prärieklocka, italiensk ruscus, scabiosa, silverek och eukalyptus. Även tärnorna och bestwoman fick matchande buketter och Kristoffer en matchande corsage. Till borden önskade brudparet grönt längs med borden tillsammans med små bordsbuketter med brudslöja och rosor.  

Fotograf Jenny Penttilä @momentsbyjenny

TACKTACKTACK! Det var helt fantastiskt!


Erika & Erik, Lejondal slott

När Erika och Erik förnyade sina löften på Lejondal slott önskade brudparet blommor i en dov rosa palett. Tärnorna bar matchande buketter. Blommorna i buketterna var olika rosor, lövkoja, brudslöja, prärieklocka och olika eukalyptus. Till borden valde brudparet en rund yvig dekoration i skål på fot. Melissa & Leandro, Nybynäs gård

I slutet på april gifte sig Melissa med sin Leandro på magiska Nybynäs gård. Melissa önskade en rund slät bukett i vit och rosa. Jag använde rosor, brudslöja, lite eukalyptus i manschetten och en liten ranka av "Hjärta på tråd" på ligga rund som ett smycke. 
Till borden önskade brudparet en klassisk centerpiece i en mer rufsig stil i våra bordspokalen i "guld"/mässing. Även Leandro bar ett corsage och parets följe hade buketter och corsage.

Fotograf Jessica Palmqvist @fotografjessicapalmqvist


Marina & Patric, Gyllene brunnen

När Marina och Patric skulle gifta sig fick jag en annorlunda tanke kring deras bröllops blommor. Marinas vision var en fin bukett, som torkat lite och som man sedan spillt kaffe på. Jag valde då brända toner av rosor, torkade palmblad, chrysantemum, nejlika, anthurium, blodtopp, frökapslar, lagurus, gräs och eukalyptus

Det var så många som tyckte blommorna var helt magiska. Du är så otroligt duktig.


Viktoria & Carl, Nyloftet skansen

Viktoria önskade en bukett i genomgående torkat. Höstens färger var färgtemat och till buketten valde vi bland lagurus, torkat klematis, pampas, olika sädeslag, torkade palmblad, torkad brudslöja. Viktoria bar även ett matchande hårsmycke och Carl ett corsage.

Fotograf: Therese Thörne @fotograf_theresethorne


Fanny & Ludwig, Thoresta Herrgård
Fanny valde en V-formad bukett med en vild känsla. Hon gillade inte tanken på en ordnad bukett, och ville att det gröna skulle vara i dominans. Buketten innehöll olika grönt såsom eukalyptus, gräs och italiensk ruscus tillsammans med olika rosor, lövkoja, astrantia, brudslöja och blåa viburnum bär. Buketten innehöll även lite torkat för att skapa kontraster i textur och form. Tärnorna fick matchande buketter, lika så Ludwig och hans marskalkar fick matchande corsage.

Fotograf Elvira Pihl, @pihl_fotografi

Fick sååå mycket fina komplimanger på blommorna.


Malin& Philip, Restaurang Sven Dufva

Malin och Philip hade en magiskt höstbröllop i Oktober där färgtemat var Burgundy. Malin gillade runda blomformer, och därför skapade vi en rund och lugn bukett som vi busade till med olika grönt. Även hennes tärnor och Philip och hans marskalkar fick matchande buketter och corsage.
Fotograf Emil Nilsson @fotograf_emil_nilsson
Jättestort tack, alla buketterna var verkligen helt magiska!

Elsa & Matt, Lejondals slott

I början på sommaren var det Elsa och Mats tur att säga Ja till varandra på vackra Lejondals slott. Ett svenskindiskt bröllop där orange och blå var färgtemat. 


Viktoria & Jonny, Vaxholm

Viktoria bar en romantisk bukett i vit och rosa. En mjuk blandning av olika sorters rosor, brudslöja, nejlikor, italiensk ruscus och eukalyptus
Fotograf: Lisa Höök, @lisa.hooks 

Brudbuketten överträffade alla mina förväntningar.


Tirra & Johan, Gyllene Brunnen

Tirras bukett var inspirerad av en sommaräng i violetta toner. Blommorna i hennes bukett var lövkoja, veronica, klematis, olika rosor, eryngium, nigella, eukalyptus, italiensk ruscus och senecio. Tärnorna bar varsin bukett i samma stil och Johans corsage gjordes med blommor från brudbuketten.
Fotograf: Maria Wideman @mariawideman.se


Hanna was incredible to work with for our wedding and I would recommend her wholeheartedly! She was thorough, communicative, kind and made sure to ask great questions to help narrow down the flower selections. In the end, she delivered a gorgeous bridal bouquet, bridemaid bouquets and a boutonniére for the groom.

Thank so much for your hard work!


Sara & Martin, Södra Gotland

Sara önskade en stor vild bukett med en romantiskt känsla till deras Gotlandsbröllop. Tärnorna fick en varsin bukett i samma stil, och Martin och hans marskalkar bar corsage med blommor från brudbuketten. Till borden gjordes en dekoration i samma stil för att skapa en vacker helhet. Brudbuketten innehöll olika rosor, brudslöja, nejlika, asparagus, eukalyptus och astillbe.

Såå nöjd med alla blommor till vårt Gotlandsbröllop. Allt från brudbukett till arrangemang på borden. Så proffsigt, fint och prisvärt. Bästa floristen!


Emilie & Robert, Gyllene Brunnen

Emilie önskade en yvig bukett i vitt och grönt. Blommorna vi använde var olika rosor, veronica, astrantia, prärieklocka, brudslöja och eukalyptus. Tärnorna bar en varsin bukett med brudslöja och en ros. Till borden valde brudparet små bordsbuketter. Vigselbågen önskade brudparet ha yvig och där vi la till rosa rosor. 

Fotograf: Linnea Holm @linneaholmphotography

Hanna är fantastiskt duktig och professionell florist! Hon tog våra idéer och önskemål inför vårt bröllop med stort engagemang och vi blev SÅ nöjda med resultatet. Rekommenderar henne starkt!


Solveig & Daniel, Riddersviks herrgård

På Riddersviks Herrgård vigdes Solveig och Daniel. Deras blommor gick en romantisk stil i en ljus palett med vilda inslag. Blommorna vi använde var olika rosor, astillbe, silverek, italiensk ruscus och eukalyptus. Till borden användes stativ för att jobba med takhöjden. Solveige bar även ett hårsmycke på kam.

Fotograf: Jonathan Emparan, @emparanweddings

Fantastiska Hanna som uppfyllde alla våra önskemål och mer på vår bröllopsdag! Proffsig och alltid trevlig under samarbetet. Rekommenderar starkt! Bästa floristen!


Skicka en förfrågan

Här nedan kan du lämna ett meddelande. Lämna gärna ditt telefon nummer så får du ett SMS när din förfrågan är besvarad. Jag svarar så fort jag kan, vanligtvis inom 48 timmar.

Boka bröllop