Bröllop

Blommor till er stora dag

Ert bröllop, en av de allra största dagarna i ert liv. Oavsett om ni planerar ett storslaget bröllop eller en mindre intim ceremoni skapar jag blomsteruppsättningar efter er vision och önskningar. Bröllopsblommor ligger mig varmt om hjärtat, och med säsongens snittblommor skapar jag blomsteruppsättningar som speglar er personliga stil och karaktär. 


Men vart ska man börja då?

Att planera sitt bröllop är ingenting som går på en kvart, och att ge sig in i blomsterdjungeln kan se olika ut beroende på vad just ni önskar. En del av brudparen som kontaktar mig har redan en färdig Moodboard och en lista med önskade blomsteruppsättningar, färgpaletter och blommor. Medans andra behöver lite mer vägledning till att hitta en stil och känsla som passar just deras bröllop. Oavsett vart ni är i er planering är ni välkomna att kontakta mig för ett första samtal om just ert bröllop.
Varje bröllop är unikt och därför är alla blommor specialbeställda för just er.


Bröllop 2024 eller 2025? 

Nu är det dags att boka florist till er stora dag. 
Vänta inte med att höra av er om ni önskar min hjälp med blommorna till er stora dag.

 Använd kontaktformuläret här nedan, eller maila till minblomsterang@gmail.com för ett första kostnadsförslag.


Skicka en förfrågan

Här nedan kan du lämna ett meddelande. Lämna gärna ditt telefon nummer så får du ett SMS när din förfrågan är besvarad. Jag svarar så fort jag kan, vanligtvis inom 48 timmar.


Inspireras av tidigare brudpar

Jasmin & Marcus - Stockholm

Till brudparets bröllop i augusti önskade Jasmin och Marcus blommor i mjuka och ljusa toner. Med blommor i gammelrosa, brun och beige skapades buketter med olika rosor, prärieklocka, nejlika, risblomma tillsammans med torkade inslag och olika eukalyptus.  

Fotograf @paulas.fotografi


Josefin & Pontus -  Ekolsunds slott

När Josefin och Pontus gifte sig i börja på April, önskade brudparet frodigt grönt och hade hållbarhet som genomgående tema. Inga importerade snittblommor önskades, eller snittblommor som odlats för att sedan slänga. Istället valde vi planteringar och till brudbuketten valde vi blommor odlade här i Sverige. Temat var grönt, vitt med detaljer av grönt. Vigseln hölls i det rustika tornrummet i Vasa Borgen på Uppsala slott.

Fotograf:  Therese Willén Photography . www.theresewillen.photography


Emilie & Robert - Gyllene Brunnen

I juli när Emilie och Robert gifte sig valde brudparet ljusa toner i vitt och grönt. Emilies bukett innehöll rosor, veronica, brudslöja, prärieklocka, stjärnflocka och olika grönt. Borden dekorerades med småvaser och vigselplatsen ramades in av en vacker brudbåge med två blomsteruppsättningar. Robert och hans Marskalkar bar matchande corsage och tärnorna hade en varsin bukett med brudslöja och rosor.

Fotograf Linnéa Holm, @linneaholmphotography


Viktoria & Carl - Stadshuset

Viktoria och Carl hade ett magiskt oktoberbröllop i stadshuset. Viktorias bukett hade enbart torkade blommor i höstens färger. Även hårblommor på kam och ett matchande corsage i torkat gjordes till brudparet.

Fotograf Therese Thörne, @fotograf_theresethorne


Tirra & Johan - Gyllene Brunnen

I juni när Tirra fick sin Johan på Gyllene Brunnen gick blommorna i lavendel, champagne och blått. Brudparet önskade en rund och vild bukett med ängskänsla med blommor som rosor, klematis, lavendel, eryngium, nigella, lövkoja och olika grönt. Johan bar en matchande corsage och Tirras tärnor bar en varsin matchande bukett.

Fotograf Maria Wideman @mariawideman.se


Lovisa & Niklas - Enköping

Lovisa och Niklas gifte sig augusti utanför Enköping med önskemål om varma färger i orange, korall, creme, grönt och aprikos tillsammans med lite blått. Lovisa önskade en stor och vild bukett och innehöll rosor, riddarsporre, aster, hypericum, och Dahlia, slöjsilja och kolvhirs från min egen odling tillsammans med blandat grönt. Niklas och hans marskalkar bar matchande corsage och Lovisas tärnor fick varsin vacker bukett.

Fotograf Jasmine Forsberg, @fotografjasmine


Farida & Kristoffer - Slottsträdgården Ulriksdal

I Augusti vigdes Farida och Kristoffer vid slottsträdgården Ulriksdals friland. Farida bar en stor och rund bukett i vitt och mycket grönt. Buketten innehöll rosor, brudslöja, stjärnflocka, prärieklocka, vädd från min egen odling tillsammans med olika grönt. I middagssalen dekorerade vi borden med grönt löpande längs borden tillsammans med blommor i småvaser. Faridas tärnor bar en varsin matchande bukett, Kristoffer bar ett corsage och hans bestwomen an bukett i samma stil som tärnornas. Paret önskade också en minnesbukett som hade sin egen plats vid vigseln för att hedra saknade.

Fotograf Jenny Penttilä, @momentsbyjenny


Moa & Andreas - Lejondals Slott

Moa och Andreas firade sin stora dag i september på magiska Lejondals slott. Dekorationer till borden och välkomstskylten gjordes med nejlikor, prärieklocka och Dahlia tillsammans med grönt. Dahliorna kom från min egen odling. 


Evangalin & Jovan - Westmanska Palatset 

Evangalin och Jovan firade sin stora dag i juni och önskade blommor i vitt, sage med inslag av rosa. Brudbuketten innehöll olika rosor, freesia, astillbe, elegans nejlika, pion, brudslöja och stjärnflocka tillsammans med lite grönt. Evangalins tärnor bar varsin bukett med brudslöja. Männen bar varsitt corsage och även Evangalins syskonbarn bar varsitt corsage. Till borden lät vi eukalyptus tillsammans med blommor få pryda borden, till honnören gjordes en klassisk dekoration. 

Fotograf Daniela Spiroska, @danijelska (Porträtt)


Carolin & Johan - Ekolsunds slott

På Ekolsunds slott bjöd Carolin och Johans in till bröllop i maj med blommor i vitt, puderrosa och grönt. Carolin önskade en bukett som kändes som henne som person. Inte stram och perfekt, mer somrig, yvig och spretig. Buketten innehöll pioner, lövkoja, olika rosor och några grässtrån tillsammans med olika grönt. 

Fotograf Therese Thörne, @fotograf_theresethorne


Zohra & Daniel - Stadshuset

Daniel och Zohra vigdes i Stadshuset och önskade en rund bukett med runda fyllda blommor i vitt, grönt och blush pink. Buketten innehöll olika rosor, kvistnejlika, pioner, brudslöja och olika grönt. 

Fotograf @brollopistadshuset


Hanna & Alexander - Restaurang Sven Dufva

I Augusti fick Hanna sin Alexander. Hanna önskade en asymmetrisk bukett med en rustik och naturlig känsla. Färgerna gick i brunt, vitt, beige och grönt med blommor av olika rosor, nejlika, bomull, eukalyptus tillsammans med torkat. Hannas tärnor bar en varsin bukett, och männen bar matchande corsage. Till middagslokalen dekorerade vi honnören med en slinga av grönt tillsammans med blommor. 

Fotograf Sonny Östervall, @ostervall.visuals


Brudbuketter 

Brudtärnor

Corsage

Bordsblommor