Hej på er!
Jag är så glad över att ni har hittat till mig. Hanna är alltså mitt namn, född och uppvuxen i Bålsta en bit utanför Stockholm.

2019 valde jag att följa min dröm och startade företaget Min blomsteräng. Så länge jag kan minnas har jag älskat blommor och naturen, och jag har alltid fått höra att jag ser allt ute i naturen. Det är faktiskt så, att naturen är mig absoluta favorit plats (även om småkryp är något av det värsta jag vet). Naturen är en riktig guldgruva!

Jag bor tillsammans med min man och våra två döttrar, och sedan 2021 har jag förutom mitt yrkesbevis även min ateljé i ett litet hus i vår trädgård. Där inspireras jag, dras med i kreativiteten, och låter blommorna få tala sitt språk.

Sen liten har jag alltid haft ett genuint intresse för växter och trädgård, och har tillsammans med sin mormor tillbringat mycket tid just där. Idag när jag har en egen trädgård går jag gärna loss på dahlia knölar, egen odlade snittblommor och rostiga toner.

Som florist älskar jag dova toner, en grannklang i färgskalan utbyggd i kulör, kontraster i texturer och dominans av oroligt material. Där hittar ni mig :)

Jag strävar alltid efter att möta kundens behov och önskemål. En god service och ett personligt bemötande är några av mina ledord.