Lär känna Hanna

Hej på er!
Jag är så glad över att ni har hittat till mig. Mitt namn är Hanna Walldén och det är jag som är floristen bakom Min Blomsteräng. Ni hittar mig i Bålsta, en bit utanför Stockholm där jag är född och uppvuxen, och bor idag tillsammans med min man och våra två döttrar. När jag inte arbetar med blommor och fantastiska bröllop, arbetar jag också i en butik här i Bålsta.

2019 valde jag att följa min dröm och startade företaget Min blomsteräng med stävan om att bli en av Stockholms mest anlitade bröllopsflorister. Bröllop ligger mig extra varmt om hjärtat. Det är något alldeles extra att känna den där känslan som bara infinner sig när det är bröllopsdag där känslorna går att ta på. Extra fint känns det att få vara en del av en så stor dag i människors liv.  

Jag håller till i min ateljé i vår villaträdgård. Den är inte stor, men duger bra för mig och min verksamhet, även om den under bröllopssäsongen ofta är proppfull av alla härliga blommor. 
Precis i anslutning till ateljén har jag också min egen blomsterodling. Jag är så stolt över att kunna erbjuda klimatsnälla blommor under sommarsäsongen, odlade från frö här hos mig. 

Som florist älskar jag dova toner, en grannklang i färgskalan utbyggd i kulör, kontraster i texturer och dominans av oroligt material. Vilt och vackert helt enkelt. 

Jag strävar alltid efter att möta kundens behov och önskemål. En god service och ett personligt bemötande är några av mina ledord.